Hvordan kommunisere med ekstradeltager uten epostadresse?

Hoveddeltager kan motta kursbevis og QR-kode for ekstradeltagere som ikke er registrert med egen epostadresse.

Du kan huke av for dette i kommunikasjonsboksen som kommer opp om du går inn på Send-knappen i deltagerlisten (Deltagere > Deltagere) og velger E-post. Trykk på den lille pila for å få fram Innstillinger, og huk av for "Send til hoveddeltager hvis ekstradeltager ikke har epostadresse:

Det vil da likevel stå navnene til ekstradeltagere, men de vil bli sendt på epostadressen til hoveddeltager.