Versjon 5.3

Release notes for versjonene 5.3.0, 5.3.2 og 5.3.7.

Versjon 5.3.0

Lansert 17.04.2018

Nye funksjoner:

• Deltager kan melde seg på flere aktiviteter i samme skjema.
  • Deltager kan få billett som vedlegg i epostbekreftelse.
  • NetAxept (Nets) er nå tilgjengelig som betalingsløsning.
  • Systemet viser antall tegn og segmenter mens du skriver SMS.
  • Nytt tema: Blackandred

Endringer:

• Kan nå også slette en deltager fra detaljbildet i backend.

Bugfiks:

• Kan ikke lenger få evig loop ved at en gruppe plasseres rett under seg selv.
  • Systemet krasjer ikke lenger hvis du skriver en ukjent epostadresse i Glemt passord.
  • La til oversettelser av overskriften Meny i hamburgermeny i mobilvisning.
  • Fikset dårlig kontrast ved hover i listevisning i Dark design.
  • Rettet så bare ekstradeltagere med status Påmeldt og Bekreftet listes i epostbekreftelsen.
  • Fikset en del tilfeller av krasj med ukjent eller slettet ID i backend.
  • Fikset krasj i utsendelser hvis man endret epostadresse på deltageren mens meldingen lå i Utboks.
  • Fikset så epostbekreftelse ved endring av påmelding inneholder tidspunkt for endringen (igjen).
  • Fikset så navnelapper og kursbevis ikke blir forminsket ved utskrift.

Versjon 5.3.2

Lansert 05.06.2018

Nye funksjoner:

Endringer:

• Endret utseende på knappene øverst i backend så det er tydelig at de er knapper.
  • Endret så Til-dato vises i aktivitetslisten i grupper.

Bugfiks:

• Fikset en feil med XSS (Cross-Site Scripting).
  • Slettet filene .htaccess og web.config.
  • Fikset en feil som kunne føre til at informasjon om en annen deltager ble inkludert i påmeldingsbekreftelsen.
  • Fikset feil som gjorde at det var mulig å betale etter at reservasjonen var Utgått og som førte til at betalingen ikke ble registrert i påmeldingssystemet.
  • Fikset feil som gjorde at systemet noen ganger sendte deltageren til betaling selv om totalsummen ble kr 0,-.
  • Fikset feil i eksport når deltager har valgt flere produkter i et felt med avkryssingsbokser.
  • Fikset flere feil som kunne føre til krasj i backend ved ukjent eller slettet ID.
  • Formatmenyen på deltagerutskrift blir nå oversatt til riktig språk.
  • Fikset feil som gjorde at nedtrekksmenyer som hadde komma først i Verdier-feltet ikke ble vist.
  • Fikset feil som gjorde at registrar ikke kunne melde seg på hvis det var avkryssingsboks i skjemaet.
  • Fikset feil som gjorde at man ikke kunne registrere deltagere i backend uten å krysse av for registrar.
  • Fikset så faner i påmeldingsskjemaet alltid kan velges når de er skrudd på (selv om teksten er fjernet i backend).
  • Fikset feil som førte til krasj i frontend hvis det var lagt til Logo/banner uten å velge et bilde.
  • Fikset telling av antall tegn og segmenter i advarselen som kommer før du sender SMS.
  • Fikset feil som gjorde at link til skjema ikke ble med ved utsendelse av e-post med Basic-lisens.
  • Fikset feil som gjorde at det ikke var mulig med passordbeskyttet eksport i aktiviteter som bare er synlige for inviterte.
  • Fikset feil som førte til krasj ved overføring av EHF-ordre hvis mottager-server ikke var tilgjengelig.
  • Fikset så datofelt på deltager lagres og vises likt uansett om den velges i frontend eller backend.
  • Fikset så linken til Innsjekkingssiden under Avansert bruker samme protokoll (http eller https) som resten av løsningen.
  • La til "Ikke valgt" som et mulig valg i produktfelt med felttype Antall når feltet ikke skal være påkrevet.
  • Fikset en feil som gjorde at feltene Organisasjonsnummer og Mva-pliktig ikke ble lagret ved påmelding i frontend.
  • Fikset en feil i fellesskjema som gjorde at man kunne melde seg på aktiviteter for inviterte uten å være invitert.
  • Fikset en feil i fellesskjema som gjorde at man ikke alltid fikk meldt seg på selv om alle felt var fylt ut riktig.

Versjon 5.3.7

Lansert 27.08.2018.

• En av de store nyhetene ved denne nye lanseringen er at nå kan det validere organisasjonsnummer gjennom en tilknytting til Brønnøysundregistrene.
  • Det blir nå lagret hva du har valgt som "antall sider som skal vises".

Nye funksjoner:

• Validering av organisasjonsnummer gjennom Brønnøysundregistrene (les mer her).
  • Valg av antall visninger pr side blir nå husket fra gang til gang.
  • Endre tid for hvor lenge avholdte aktiviteter vises i "Aktiviteter" siden.
  • Mulighet for å sende billett fra "Kommunikasjon > Epost".
  • Linjen med "Påkrevet/Vis" følger med visningsbildet nedover.
  • La til et nytt design som er basert på mobilvisning: Mobile.

Endringer:

• Korrigerte noen språkstrenger.
  • Endret slik at SMS verifiseringsmeldingene blir sendt fra valgt SMS avsendernavn.
  • Økt lengde på hjelpetekstfeltet.
  • Link til "Avansert" om man ikke har aktivert faktura eller billett, men ønsker å inkludere det.
  • Lagt inn stor forbokstav i tid kolonnen ved ulike fra og til dager.
  • Endret utseende i backend på produktverdi på deltager.
  • Flyttet Pindena logo til under innloggingsbildet.
  • Fjernet "Vis med ekstra synlighet" fra spørreundersøkelse.
  • La til SMS-verifiseringskodene i Sendt mappe.
  • Endret til nyeste Pindena logo på innloggingsbilde.
  • La til testene av epostutsendelser i Sendt mappe.
  • Endret størrelse på deltagertabell i en gruppe.
  • Endret størrelsen på kolonner i deltagerliste frontend.
  • Endret størrelse på logo i faktura.
  • Fikset slik at overskrift ikke kan være påkrevet.

Bugfiks:

• Fikset feil som innebar at deltagere kunne melde seg på uten å betale.
  • Fikset feil ved endring av ekstradeltagere.
  • Fikset feil i påmelding av registrar og ekstradeltagere.
  • Fikset feilmelding for inviterte med feil epostadresse i fellesskjema.
  • Fikset feil i oppmøtestatus spørring.
  • Fikset feil i eksport av spørreundersøkelse etter datoslutt.
  • Fikset at faktura-pdf ble lagret som html-fil ved nedlasting i Safari.
  • Fikset visningsfeil i produkter i antallfeltet.
  • Fikset en feil i tilgjengelighetssjekken i varebeholdning.
  • Fikset en feil som tillot å velge "Skjema" som listeformat på "Forsiden".
  • Fikset feil ved at man ikke kunne eksportere deltagerliste i frontend etter avholdt aktivitet.
  • Fikset feil i visning av side når arkfanetittel ble fjernet.
  • Fikset visning av påmeldt kolonnen i aktivitetsoversikten.
  • Fikset at deltagere ikke ble satt til status Påmeldt på nytt uten at det var utført endringer.