Versjon 5.3.0

Versjon 5.3.0, fra 17.04.2018

Nye funksjoner:

• Deltager kan melde seg på flere aktiviteter i samme skjema.
  • Deltager kan få billett som vedlegg i epostbekreftelse.
  • NetAxept (Nets) er nå tilgjengelig som betalingsløsning.
  • Systemet viser antall tegn og segmenter mens du skriver SMS.
  • Nytt tema: Blackandred

Endringer:

• Kan nå også slette en deltager fra detaljbildet i backend.

Bugfiks:

• Kan ikke lenger få evig loop ved at en gruppe plasseres rett under seg selv.
  • Systemet krasjer ikke lenger hvis du skriver en ukjent epostadresse i Glemt passord.
  • La til oversettelser av overskriften Meny i hamburgermeny i mobilvisning.
  • Fikset dårlig kontrast ved hover i listevisning i Dark design.
  • Rettet så bare ekstradeltagere med status Påmeldt og Bekreftet listes i epostbekreftelsen.
  • Fikset en del tilfeller av krasj med ukjent eller slettet ID i backend.
  • Fikset krasj i utsendelser hvis man endret epostadresse på deltageren mens meldingen lå i Utboks.
  • Fikset så epostbekreftelse ved endring av påmelding inneholder tidspunkt for endringen (igjen).
  • Fikset så navnelapper og kursbevis ikke blir forminsket ved utskrift.