Hvordan filtrere på kommunikasjon?

Nytt fra 5.5.0

Når man skal kommunisere med deltagere, kan det være nyttig å filtrere mottagere. Dette kan du gjøre i deltagerlisten (velg Deltagere i toppmenyen).

Om man ikke vil sende til alle, så kan man her velge hvilken status man heller vil sende til. Man huker av i filteret for den eller de stausene man ønsker, og da er det kun deltagere med valgt status som vises i listen under. Man kan også filtrere mer ved å trykke på "flere filter", og da vil valg fra skjema komme frem. Dette kan være nyttig hvis man f.eks har spurt "Ønsker du overnatting? Ja,Nei". Man kan da filtrere de som er status Påmeldt, og de som har valgt Ja på overnatting.
Ønsker du kun å kommunisere med én bestemt deltager, så kan du søke opp denne deltageren i feltet "Søk etter deltager..."

Når man da skal sende E-post, SMS eller invitasjon til de utvalgte statusene, så huker man av for alle ved å klikke i den lille boksen til venstre for den røde "Slett"-knappen. Gå så på den sorte "Send"-knappen og velg hva du ønsker å sende.

FØR versjon 5.5.0

Når man skal kommunisere med deltagere, kan det være nyttig å filtrere mottagere.

Dette kan gjøres både for e-post og tekstmelding. Filterne finner du ved å gå inn under Kommunikasjon og så velger du enten E-post eller SMS.

Om man ikke vil sende til alle, så kan man her velge hvilken status man heller vil sende til. Man kan også filtrere mer ved å trykke på "flere filter", og da vil valg fra skjema komme frem. Dette kan være nyttig hvis man f.eks har spurt "Ønsker du overnatting? Ja,Nei". Man kan da filtrere de som er status Påmeldt, og de som har valgt Ja på overnatting.