Deltagerliste

Fra versjon 5.5.0 så har det blitt en stor endring i måten man kan se på selve siden "Deltagere". Deltagerlisten har fått et betydelig løft, og det er nå så mange flere muligheter.

Hva er nytt?

• Man ser nå ikke all informasjon fra deltageren som de har svart på i skjema. Man ser kun Navn (fornavn og etternavn), E-postadresse, Mobil og Firma (hvis disse feltene er aktive).
  • Man kan velge i bulk (flere på en gang).

Hva kan man gjøre med bulk?

Hva kan man gjøre på hver deltager?

• Sende e-post
  • Sende SMS
  • Sende billett
  • Sende kursbevis
  • Sende påmeldingsbekreftelse
  • Endre svar og status

Relevante spørsmål å lure på i denne forbindelsen:

• Hva er bulk? Bulk betyr å samle flere i en haug.
  • Hvor er all informasjonen til deltageren? Den finner du ved å trykke på deltageren slik at du får opp deltagerbildet, eller å ta ut en Excel eksport.
  • Hvordan kan jeg sende Invitasjon, E-post og SMS nå? Da velger man den statusen man ønsker, eventuelt de deltagerne man ønsker, og trykker på Send.