Deltagerliste

Enkel kommunikasjon med deltagerne

All kommunikasjon med deltagerne skjer via deltagerlisten hvor det er enkelt å målrette informasjon ved å huke av for noen deltagere eller alle. Bruk filter for å velge en spesifikk gruppe basert på:
  • Status
  • Betalingsalternativ
  • Svar fra skjema

Du kan også huke av for flere valg i filter.
F.eks: Status: Påmeldt. Betaling: Faktura. Svar fra skjema; Ønsker ikke overnatting.

Deltagerlisten har standardfelt som viser: Navn (fornavn og etternavn), e-postadresse, mobil, firma, betalingsmåte (hvis disse feltene er aktive i skjema).

Ønsker du å se alle felt fra spørreskjemaet, så se beskrivelse lengre ned.

Hva kan man gjøre via deltagerlisten?

• Sende e-post
  • Sende SMS
  • Sende invitasjon
  • Sende billett
  • Sende kursbevis
  • Sende påmeldingsbekreftelse
  • Endre svar og status
  • Slette deltagere
  • Eksportere til Excel

Hvor finner jeg informasjon om deltageren?

For å se informasjon om deltageren klikker du på navnet i deltagerlisten. Du kan også se alt innhold i listen ved å ta ut listen til Excel eksport. Du kan også få fram alle feltene fra skjema i deltagerlisten ved å klikke på ikonet for full liste:

Hvordan kan jeg sende invitasjon, e-post og SMS?

Velg hvilke deltagere du vil sende til ved å huke av eller bruke filter.
Trykk på Send i feltet over deltagerlisten og velg om du vil sende invitasjon, e-post eller sms.

Ofte stilte spørsmål om deltagerliste

• Hvorfor får jeg kun et rødt symbol når jeg prøver å trykke på de fargede knappene over deltagerlisten?
    For å aktivere disse knappene, så må én eller flere deltagere være valgt i listen.
  • Hvor kan jeg sette opp invitasjon og påmeldingsbekreftelse som skal sendes ut til deltagerne? Dette gjør du under Oppsett > E-postoppsett / Oppsett > SMS-oppsett.