Info og innstillinger for Min side

Min side innebærer at deltagere kan logge inn på det som da blir "min side", og se sine aktiviteter. Min side gjelder fra lisens Pro og oppover.

Innstillinger:

På deres side, er det i hovedsak 1 bruker som er "Systemadministrator". Det er denne brukeren som har tilgang til siden "Innstillinger". Si ifra til support@pindena.no, om dere ikke har en Systembruker, og da hvem i bedriften som skal være dette. Om dere først har 1, så skal denne sette flere brukere til å være det om behov.
Det er på siden "Innstillinger" hvor dere velger om MinSide skal være aktiv eller ikke.

Hva kan en deltager se?
- Aktiviteter:
Se alle aktiviteter hvor de har følgende status: Invitert, Påmeldt, Bekreftet, Reservert, Venteliste, Avslått, Avholdt og Utgått.
Altså alle statuser bortsett fra Importert (nytt navn på statusen Ny).

- Last ned:
Om dere har aktivert og opprettet følgende, så kan dette også lastes ned av deltageren:

• Faktura
  • QR-kode
  • kursbevis (deltageren må stå som Bestått for å kunne se dette)
  • billett.

Hvordan kommer en deltager seg til Min side?
Om dere har aktivert Min side, så er det følgende:

- En link på hvert skjema, hvor det står Min side.
- En link som følger med påmeldingsbekreftelser hvor det står Min side.