Hvordan definere at felter inneholder sensitive data?

Fra versjon 5.9.0 er det en automatisk funksjon for sletting av sensitive data fra deltagere.

For hver enkelt aktivitet kan man i Påmeldingsskjemaet definere at ekstrafelter inneholder sensitive data. Disse dataene vil så automatisk bli slettet i henhold til de innstillinger som er satt av deres Systemadministrator. Les mer om dette her

Alle ekstrafelt i Påmeldingsskjemaet kan defineres som sensitiv data. Man huker da av for "Inneholder sensitive data":

Vær sikker på at du kjenner deres interne innstillinger for sletting av data før du huker av her. Dersom sensitiv data allerede har blitt slettet, så vil den ikke kunne hentes opp igjen av verken dere eller oss!

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss