Hotellrapport

I rapporten som heter "Hotell" i venstremenyen, kan man se hvor mange hotellrom som fremdeles er tilgjengelig for en aktivitet med hotellkonfigurering.
Hotellmodulen kan kjøpes som et tilleggsprodukt i Premium.

I filteret kan du enten huke direkte av for den aktiviteten (eventuelt flere aktiviteter) du vil se på, eller du kan søke i tekstfeltet "Vis én eller flere aktiviteter" for å korte ned listen. Du kan også velge å huke av for "Vis kun fremtidige kurs". For å få fram riktig rapport, klikker du så "Søk" nederst til høyre:

I rapporten du da får opp, så kan du se hvor mange ledige rom som er igjen av antall rom totalt per romtype for hvert hotell:

Ved å klikke på knappene "Eksporter", så kan du laste ned Excel-rapporter for hvert av hotellene. Disse kan du så sende til hotellene.
De samme Excel-rapportene kan også lastes ned / eksporteres fra deltagerlisten.