Versjon 5.12

Release notes for versjon 5.12.0, 5.12.2 og 5.12.3.

Versjon 5.12.0

29.05.2020

Endringer:

• Forbedret visning av produkter/varelinjer i faktura-pdf.
  • Mange nye hjelpetekster i backend (pågående arbeid).
  • Endret tekster fra faktura til ordre i frontend for kunder som fakturerer fra eget system.
  • Endret design og tekst på advarsel når systemet er stengt for vedlikehold.
  • Byttet utgangsrekkefølge på org.nummer og firmanavn i skjema, fordi man kan søke opp firmaet i brreg.no i org.nummer-feltet.
  • Endret feltnavn fra “Sted” til “Sted / webinarlenke” i Oppsett Grunnleggende.

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• deltageren ikke fikk “Takk for din påmelding” etter betaling.
  • en gruppe ble vist som en aktivitet i backend hvis du gikk inn via lenken i foreldregruppen.
  • man ikke kunne klikke i avkryssingsboksen i deltagerlista i backend i IE11.
  • man ikke alltid så riktige datoer på betalte fakturaer for en deltager i backend.
  • enkelte betalingsmåter ikke fikk riktig navn på alle språk.
  • deltager kunne se skjemaet i endre-modus rett etter betaling.
  • Google reCaptcha ikke alltid var tilpasset skjermstørrelsen.
  • slettede deltagere ble skrevet ut på utskrift av navnelapper og bordkort.
  • utskrift av navnelapper krasjet hvis du valgte Aktivitet i et av feltene.
  • norske tegn (æ, ø, å) ikke ble sortert på norsk ved utskrift av navnelapper.
  • betalinger kunne mangle i Rapport > Betaling.
  • systemet kunne krasje ved nedlasting av gamle fakturaer.
  • systemet kunne krasje ved utregning av svarprosent i spørreundersøkelser.
  • systemet krasjet hvis du ikke valgte fil i skjemaet selv om feltet ikke er påkrevd.
  • melding om at det ikke er noen registrerte deltagere manglet gul bakgrunnsfarge.
  • man kunne se feil deltager-info en liten stund når man åpnet deltagermodalen i backend.
  • det ikke var mulig å fjerne mobilnummer på en deltager i backend.
  • status på ekstradeltagere ikke ble oversatt til noen språk i listen på en hoveddeltager i backend.
  • kunder med Pro-lisens fikk tilgang til noen Premium-funksjoner.
  • man ikke fikk se deltagerens info etter “Meld på” i backend.
  • man ikke kunne velge egendefinert (eksternt) tema i Oppsett > Design.
  • det sto “Ny” i steden for “Importert” i import av respondenter.

Versjon 5.12.2

16.06.2020

Nye funksjoner:

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• nye brukere ikke fikk noen tilganger.
  • deltagere med tallet 0 i epostadressen ikke kunne logge seg på Min side.
  • slettede deltagere ble telt med i Totalt-kolonnen i aktivitetslistene i backend.

Versjon 5.12.3

23.06.2020

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• systemet krasjet (man fikk Whoops-melding) når man brukte Glemt passord.
  • det ikke var mulig å logge inn med nytt passord direkte etter Glemt passord.
  • administrator ikke kunne laste ned igjen deltagerfiler hvis filnavnet begynte med norske bokstaver (eller andre Unicode-tegn).