Vi ønsker SSO, hva gjør vi nå?

Hvis dere ønsker å ta i bruk Single Sign On med Microsoft Entra ID (Azure Active Directory) så må et par ting være på plass først.

Les også følgende artikkel for hvordan det tekniske skal løses: https://faq.pameldingssystem.no/article/502-sso-single-sign-on

- Avdelinger

Brukere fra MIcrosoft (AD) blir satt i samme avdeling som dere oppretter der inne, og da i Pindena. Om dere ønsker endre navn på avdelinger i etterkant så kan det gjøres, men da må det gjøres begge steder.

- Kontaktperson

Vi ønsker minst 1 kontaktperson som er ansvarlig for å legge brukere til i riktige avdelinger o.l. Dette er fordi Pindena kan få henvendelser fra brukere, men vi kan ikke løse dette for dere.