Kan man ha en bruker med lesetilgang?

Fra versjon 5.15 er det mulig at brukere i systemet får en rolle som kun er lesetilgang. 
Tilgjengelig i Pro, Premium eller Enterprise. 

Hva kan en bruker med leserolle tilgang gjøre?:

  • Se på deltagere i aktiviteter
  • Sende e-poster og SMS til deltagere
  • Eksportere deltagerlisten 
  • Kan se på hele aktiviteten, men ikke gjøre noen endringer 
  • Se på, og søke i rapportene
  • Se på produkter, grupper og forsiden

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss