En ekstern samarbeidspartner ønsker å ha tilgang til oppdatert deltagerliste, hvordan ordner vi det?

Denne funksjonen er tilgjengelig fra lisens Pro og oppover. Det gis ikke anledning til å gi brukere som ikke tilhører selve bedriften som eier lisensen, tilgang til systemet. Derimot har vi mulighet til å sette opp et Excel-ark som eksterne samarbeidspartnere, slik som hoteller, får tilgang til. Excel-arket holdes konstant oppdatert, og kan lastes ned når som helst for å få oppdatert versjon.

Eksporten aktiveres ved å gå til:

1. Oppsett > Avansert > Eksport.
  2. Legg inn et valgfritt passord her, og lagre.
  3. Oppgi passordet til dine samarbeidspartnere sammen med tilhørende link, så vil de få mulighet til å laste ned deltagerliste.