Kan jeg sende SMS både til de som er påmeldt OG de som er invitert?

Ja, det kan du.

Fra versjon 5.5.0

Gå inn i deltagerlisten. Huk av for både Påmeldt og Invitert i filteret over deltagerlisten. Klikk i den lille boksen til venstre for den røde "Slett"-knappen. Alle deltagerne du har filtrert fram i listen (de med status Påmeldt og Invitert) blir da valgt / huket av.

Klikk på den blå "Send"-knappen og velg SMS.

Du får så opp en "Kommunikasjons"-boks. Her kan du skrive inn hva SMS'en skal inneholde, bestemme når den skal sendes, og velge om link til aktivitet skal inkluderes.
Se eventuelt også FAQ for "Hvordan sender jeg e-post/SMS på et fastsatt tidspunkt?:
https://faq.pameldingssystem.no/article/88-hvordan-sender-jeg-e-post-sms-pa-et-fastsatt-tidspunkt-senere

SMS-utsendelser etterfaktureres med 1,- per sms, eks mva.

FØR versjon 5.5.0

Gå inn på Kommunikasjon > Tekstmelding. Her ser du at du kan velge mottagere, ved et filter.

• Siden det er radioknapper så innebærer det at du kan velge 1 av gangen.
  • Hvis din aktivitet ikke har andre statuser enn påmeldt og invitert, så velger du "Alle". Hvis du f.eks skal sende til de med status Invitert og Venteliste, men ikke Påmeldt, så må du sende SMS i to omganger.

Huk av for de ønskelige filtrene, og skriv din egen melding i tekstfeltet under.

Her kan du også huke av for "Inkluder link til aktivitet", så får mottakerne også linken til din aktivitet. Dette kan være nyttig hvis du har inviterte deltagere, men som fortsatt ikke har meldt seg på.

Se eventuelt også FAQ for "Hvordan sender jeg e-post/SMS på et fastsatt tidspunkt?: https://faq.pameldingssystem.no/article/88-hvordan-sender-jeg-e-post-sms-pa-et-fastsatt-tidspunkt-senere