Kan jeg sende SMS både til de som er påmeldt OG de som er invitert?

Ja, det kan du.
Gå inn i deltagerlisten. Huk av for både Påmeldt og Invitert i filteret over deltagerlisten. Klikk i den lille boksen til venstre for den røde "Slett"-knappen. Alle deltagerne du har filtrert fram i listen (de med status Påmeldt og Invitert) blir da valgt / huket av.

Klikk på den blå "Send"-knappen og velg SMS.

Du får så opp en "Kommunikasjons"-boks. Her kan du skrive inn hva SMS'en skal inneholde, bestemme når den skal sendes, og velge om link til aktivitet skal inkluderes.
Se eventuelt også egen FAQ-artikkel for hvordan du kan velge å sende på et senere tidspunkt.

SMS-utsendelser etterfaktureres med 1,- per sms, eks mva.