Hvordan opprette grupper?

1. For å opprette en gruppe, klikker du på Grupper i menyen til venstre.
  2. Under "Ny gruppe" så kan du skrive inn en passende tittel, og dermed trykke på "+ Ny gruppe" knappen.
  3. Da kommer du inn til Oppsett. Hvis du allerede har opprettet en aktivitet, så vil du kjenne igjen mange av meny-navnene her.

Det som er den største forskjellen, er menyen "Aktivitetsliste". Der kan man samle de aktivitetene som skal høre til under denne gruppen.