Må alle deltagerne laste ned appen for at vi skal kunne bruke den?

Nei.

Det er  arrangørene som tar imot deltagerne i døra som må laste ned appen. Deltagerne bruker ikke appen.

Deltagerne må kun vise til QR-koden de har fått tilsendt på e-post, via mobilen eller å ha printet ut arket.

Det kan være flere av arrangørene som laster ned appen, og logger inn med samme brukernavn og passord.

Det kan også være en bruker som dere setter opp for vakter og andre, ikke ansatte, som trenger å kontrollere inngangen.