Må alle deltagerne laste ned appen for at vi skal kunne bruke den?

Pindena CheckIn er en app for arrangører

Det er arrangøren som tar imot deltagerne i døra som må laste ned appen. Deltagerne bruker ikke appen.

• Deltagerne må kun vise til QR-koden de har fått tilsendt på e-post, via mobilen eller å ha printet ut arket.
  • Det kan være flere av arrangørene som laster ned appen, og logger inn med samme brukernavn og passord.
  • Det kan også være en bruker som dere setter opp for vakter og andre, ikke ansatte, som trenger å kontrollere inngangen.