Hva er Pindena Innsjekk app?

Pindena Innsjekk er en app for arrangører

• Holde orden på deltagernes status, også på store arrangement
  • Det kreves en Premium eller Enterprise lisens hos Pindena for å logge inn
  • Kan lastes ned gratis til Android og Apple
  • Kan kun benyttes av arrangør

Hvordan Pindena Innsjekk fungerer

• Deltagerne får tilsendt en QR-kode sammen med påmeldingsbekreftelsen (eventuelt på en billett)
  • Skann deltagernes QR-koder ved oppmøte ved å bruke appen på nettbrett eller mobiltelefon
  • Appen har lister for "Møtt opp" og "Ikke møtt opp"
  • Deltagernes status blir automatisk oppdatert ved skanning
  • Bytt status på deltagerne manuelt

Last ned Innsjekk til Apple enheter fra App Store. OBS, krever iOS 11 eller nyere!

Last ned Innsjekk til Android enheter fra Google Play OBS, krever OS Android 5 eller nyere!