En deltager har glemt QR-koden. Hvordan får jeg sjekket inn personen?

Manuell registrering av deltagere

Du kan registrere personen manuelt i Pindena CheckIn eller i webapp innsjekking i påmeldingssystemet.
Ved store arrangement kan det være hensiktsmessig å ha en egen kø for personer som har glemt QR-kode, der man tar i bruk vår checkin web-app på datamaskin/nettbrett.

Registrer med CheckIn app

Registrer personer i appen ved å trykke på "Alle deltagere" inne i aktiviteten.
I listen "Ikke møtt opp" finner du personen og endrer status slik at deltageren flyttes til listen "Møtt opp".

Registrer med CheckIn Web app

I Pindena påmeldingssystem går du til Oppsett > Avansert og setter et passord for Innsjekking. Lagre, klikk på linken og skriv inn passordet.

I Pindena Web kan du enkelt søke opp deltagere, sortere på navn eller betalt status og hurtig registrere deltagerne basert på navn eller e-post.

OBS. Dere kan endre passord for registreringen selv om det står "Passord satt" på  Innsjekking under Oppsett > Avansert. Skriv inn nytt passordet i feltet "Passord" og Lagre.
Husk å informere om det nye passordet til de som skal stå for registreringen.