Hvordan legger jeg inn produkter som krever betaling i påmeldingsskjemaet?

Betaling er for lisens Pro og oppover.

Aller først må produktene i menypunktet Produkter, på venstre siden.

For å legge inn produkter og kreve betaling på aktiviteter må du gjøre følgende:

1. Opprett produkt(ene) under "Produkter" i venstremenyen
  2. Velg betalingsmåte i Oppsett > Avansert.
  3. Avgjør om du skal benytte et Hovedprodukt eller et Ekstraprodukt (les mer om forskjellen på disse i egen artikkel).
  • Hovedprodukt: Legges inn under Påmeldingsskjema > Påmeldingsskjema og i feltet som heter Hovedprodukt. Finn produktet du laget i første punkt i nedtrekksmenyen i feltet "Produkt".

• Ekstraprodukt: Legges også inn under Påmeldingsskjema > Påmeldingsskjema, men under Felt i Påmeldingsskjema. Scroll helt ned til bunnen av siden, og klikk "Legg til et produktfelt". Et nytt produktfelt legger seg lengst ned i feltlisten. Gå inn på den blå knappen med en hvit pluss, og marker produktet / produktene som skal være tilgjengelig i listen over produkter (du kan velge flere produkter ved hjelp av Ctrl-knappen)

Merk: Ikke legg inn det samme produktet både som hovedprodukt OG produktfelt! Deltageren vil da bli dobbeltfakturert for dette produktet.