Hvordan legge til respondenter i spørreundersøkelsen?

NB! Husk å huk av for "Vis aktivitet etter sluttidspunkt" på en aktivitet som er tilknyttet en spørreundersøkelse. 

Kort forklart: 
Om dere har deltagere på en aktivitet og ønsker at disse skal besvare en tilknyttet spørreundersøkelse så kan det gjøres slik:

 1. Via spørreundersøkelsen > Respondenter > Importer, trykk på knappen "Importer fra aktivitet".

Så det lengre forklaringen. Det spørs litt på hvem man ønsker skal svare på spørreundersøkelse. Det er flere muligheter, men fokuser i denne artikkelen er på "De som har deltatt i en aktivitet":

De som har deltatt i en aktivitet:

 1. Her må spørreundersøkelsen være tilknyttet aktiviteten.
  Dette kan gjøres via spørreundersøkelsen > Oppsett > Avansert > velg aktiviteten i nedtrekksmenyen til "Tilknyttet aktivitet". 
 2. Respondenter > Importer > Importer fra aktivitet.
  Her blir automatisk alle deltagere fra den tilknyttede aktiviteten, med status Påmeldt eller Bekreftet, lagt til med status Importert. 
 3. Nå som alle respondentene har status Importert, så kan de bli invitert via e-post eller SMS. 
 4. For å se hvordan invitasjonsteksten ser ut: Oppsett > Epost-oppsett. 
  Her kan du endre på teksten under E-post invitasjonstekst. Du kan også sende test til deg selv. 
 5. Nå er det klart for å sende invitasjon til spørreundersøkelsen. Gå via Deltagere, og velg alle. Trykk så på Kommunikasjon > Invitasjon, og velg enten e-post eller SMS.
 6. Etterhvert som de svarer vil status endre seg fra Invitert til Påmeldt. 


De som ikke har deltatt i en aktivitet: 

 1. Hvis spørreundersøkelsen ikke har tilknytning til en aktivitet, så kan du importere en Excel fil. Merk: filmen må ha ihvertfall epostadresse og telefonnummer, ellerså får ikke respondent beskjed om at den er invitert til noe. Respondenter > Importer > Velg Excel fil å laste opp. Følg så steg 3 og utover fra oppskriften over.
 2. Hvis du ikke vet hvem respondentene er fra før av, så kan linken sendes ut. Det må gjøres via f.eks: e-post/SMS fra en annen aktivitet, link lagt ut på nettside eller kanaler som Facebook. 
Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss