Versjon 5.15

Release notes for versjonene 5.15.0 og 5.15.1.

Versjon 5.15.0

08.01.2021

Endringer:

• Endret så felt merket som sensitive data ikke lenger sendes i e-postbekreftelse. Les mer her.
  • Endret så man bare kan velge en rolle på en bruker (radioknapp i steden for avkryssingsboks).

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• import fra Excel ikke klarte å importere hvis feltnavnet inneholdt punktum.
  • QR-kode med link til skjema ble vist på maler.

Versjon 5.15.1

10.02.2021

Endringer:

• Kundenavn i ordreeksport blir alltid firmanavn hvis feltet er utfylt, både i Tripletex og EHF-filer.

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• nye kunder i Tripletex alltid ble bedriftskunder.
  • systemet ikke kunne opprette bedriftskunder uten gyldig norsk organisasjonsnummer i Tripletex, hvis standard fakturametode var satt til EHF.
  • det ikke vises i e-postbekreftelse at deltager har lastet opp filer.
  • konfigurering av whitelabel ikke hadde effekt på billetter.
  • ingen aktiviteter ble vist i kalender for bruker med leserolle.
  • bruker med leserolle ikke kunne endre passordet sitt.
  • feltet Nytt passord var forhåndsutfylt i brukeradministrasjon