Kan jeg ha flere aktiviteter som 'deler' nedtelling av ledige plasser?

Ja, det kan du, men det krever litt oppsett.

La oss si du vil lage to forskjellige påmeldingsskjemaer med påmelding til samme arrangement, men at det er et begrenset antall plasser på arrangementet. Det kan for eksempel være at du vil ha ett skjema på norsk og ett på engelsk for det samme arrangementet, og det er viktig at ikke flere enn 100 melder seg på totalt.

Slik gjør du:

  1. Sett opp aktivitetene som skal dele nedtelling av ledige plasser. Sett "Maks antall deltagere/billetter" som du finner under Oppsett > Grunnleggende, til 0 (ubegrenset).
  2. Gå til Produkt og lag et nytt produkt. Tenk på produktet som en billett man må ha for å kunne delta.
  3. Gi produktet et dekkende navn, og sett prisen til 0,- hvis arrangementet/"billetten" er gratis.
  4. I feltet for Varemengde legger du inn antallet tilgjengelige plasser/billetter totalt. Det er dette tallet som bestemmer hvor mange som kan melde seg på. Husk å trykk på Lagre.
  5. Legg så til produktet som hovedprodukt på alle aktivitetene. Det gjør du på Påmeldingsskjema > Påmeldingsskjema.

Når deltagere etterhvert melder seg på, vil det være tilgjengeligheten på produktet som avgjør om det er ledige plasser eller ikke. Når produktet/billettene er utsolgt, kan de ikke velge det produktet lenger.

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss