Hva er Pindena Checkin?

Pindena Checkin er en app for hurtiginnsjekking av deltagere ved oppmøte. Appen er gratis tilgjengelig for Android og Apple, men den krever at deres organisasjon har en Premium eller Enterprise lisens hos Pindena. Den kan lastes ned uten lisensen, men det vil ikke fungere med deltagere og lignende.

Den fungerer ved at deltagerne får tilsendt en QR-kode sammen med påmeldingsbekreftelsen (eventuelt på en billett), som de enten kan skrive ut eller ha liggende på mobil eller nettbrett. Deltagerne skal ikke laste ned appen.

Ved oppmøte sitter arrangøren klar med nettbrett eller mobiltelefoner med appen installert, og scanner deltagernes QR-koder når de kommer. Deltagerstatus blir automatisk oppdatert ved scanning.

Dette kan være veldig kjekt hvis det er en stor aktivitet, som har to inngangsdører- status på deltagere vil da automatisk komme inn i systemet, og det blir ingen kluss.