Hvordan sender jeg en faktura til en deltager?

Du kan sende faktura til deltager på to måter.

Send faktura til en enkelt deltager

• Trykk på navnet til deltageren for å åpne påmeldingsskjema.
  • Scroll ned til det gule feltet, og trykk på Vis betalinger.
  • Trykk på fakturaen, som vises i blått, og velg "Send faktura".

Send faktura til deltager(e)

Hvis du er usikker på om det er opprettet faktura for deltagerne, kan du sjekke ved å følge punkt 1.

• Velg den (eller flere) som skal motta faktura.Hak av til venstre for deres navn i deltagerlista.
  • Trykk på Send > Epost. Her skriver du inn emnefelt og innhold i e-posten.
  • Trykk på "Innstillinger", velg å inkludere faktura og trykk Send.

OBS. Husk at innstillinger for faktura må ha riktig bankkontonummer og opplysninger. Om deres bankkonto krever et KID nummer for å akseptere innbetaling, si ifra til Pindena, så kan vi løse det sammen.

Ønsker du å sende faktura fra eget regnskapsprogram, kan det lages en integrasjon mot EHF-ordre. Les mer om integrasjon mot EHF-ordre her eller ta kontakt med oss for å finne en løsning.