Hvordan endrer jeg fakturaen til en deltager? Kan jeg kreditere faktura?

Det er ikke lov å endre en faktura, men du kan kreditere den opprinnelige fakturaen og lage en ny.

1. Klikk på riktig deltager i deltagerlisten.
  2. Klikk på "Vis betalinger":

3. Gå på "Krediter faktura":

4. Du har nå laget en kreditnota, og kan velge å lage en "Ny faktura":

5. Husk å sende den nye fakturaen til deltageren (gjerne også kreditnotaen). Dette kan du gjøre ved å klikke på den nye fakturalinjen, og velge "Send til deltager":

NB! Om du vil kreditere et beløp betalt med kredittkort må det gjøres hos Netaxept eller Stripe (eller hvilken annen dere har). Om du krediterer faktura sendt ut fra Pindena, må dere refundere beløpet fra deres regnskapssystem.

Ved å integrere EHF-ordre, vil dere ha muligheten for å gjøre slikt i eget regnskapssystem.