Hvordan endrer jeg fakturaen til en deltager?

Det er ikke lov å endre en faktura, men du kan kreditere den opprinnelige fakturaen og lage en ny.

1. Finn fram riktig deltager i deltagerlista og trykk på Endre-knappen for den deltageren.
  2. Velg fanen Økonomi under Logg nederst på siden.
  3. Trykk på knappen "Krediter faktura".
  4. Velg fanen Økonomi igjen, så ser du at det har dukket opp en kreditnota i fakturahistorikken.
  5. Trykk på knappen "Ny faktura".
  6. Velg fanen Økonomi igjen, så ser du at det har dukket opp en faktura til i fakturahistorikken.
  7. Husk å send den nye fakturaen til deltageren. Det kan også være lurt å sende kreditnota til deltager. Men husk: om du vil kreditere et beløp betalt med kredittkort må det gjøres hos Stripe eller Paypal.

NB! Dere kan også integrerer EHF-ordre, og ha muligheten for å gjøre slikt i eget regnskapssystem.