Jeg får feilmeldingen: Domenet var ugyldig

Om du får denne feilmeldingen i Pindena CheckIn appen, så kan det ha vært at du har prøvd å logge deg inn på to brukere. Om man vil prøve å logge på en annen bruker, så er det viktig å få stengt appen helt, og om det ikke hjelper så må du skru av og på igjen mobilen/nettbrett. Dette er grunnet at det har vært en oppdatering, som det ikke er sikkert appen har blitt endret til.

Det er også viktig at domenenavnet er helt korrekt, i likhet med brukernavn og passord.