Hva er MailChimp?

• MailChimp er en webbasert epostklient, en nettside, hvor man kan sende ut e-poster og som vi kan knytte Pindena til.
  • For å lage en konto, så trenger dere å ha en epostadresse som du har tilgang til. Det er denne adressen MailChimp vil bruke for å kontakte dere.
  • Man må fylle ut en fysisk postadresse når man oppretter kontoen.
  • Man må fylle ut en URL til enten: nettside, blog eller sosial media kanal.
  • Når man lager konto er den først gratis: Forever Free Plan. Skal man gå over 2000 e-poster, må man velge en annen plan.
  • Det er valg mellom 3 ulike planer: Forever Free Plan, Monthly og Pay As You Go
  • HUSK å velg plan tidlig, om dere skal sende ut til flere mottagere. Ellerså risikerer dere at e-poster ikke blir sendt ut.
  • NB! Standard maks utsendelse fra Pindena er 1000 eposter. Ta kontakt med oss om dere behøver å sende ut flere enn det på en gang.
  • I MailChimp kan man også lage campaigns, som innebærer at man kan sende egne e-poster med design og lignende.

OBS! For å sende e-poster fra MailChimp, så må dere skaffe Mandrill (se FAQ). Dette er hva MailChimp benytter for å sende ut e-poster fra vårt system.