Netaxept / Nets

Det er også mulig å benytte kortbetaling via NetAxept / Nets.

Da må dere opprette en konto hos Nets, inkl. NetAxept.

For at vi skal koble dette sammen, behøver vi Merchant ID og passord (kan være de kaller det api-token).

Dette må dere sende til oss på e-post (eventuelt sms om behov) selv, vi fører ikke dialogen med Nets for dere.

Info fra Nets:
"Hva er merchant-ID? Det er det samme som ditt sekssifrede brukerstedsnummer."

Om dere ønsker å teste, må dere også gi oss en innlogging til test konto.
Da benyttes kortinfo fra følgende side når dere skal teste https://shop.nets.eu/nb/web/partners/test-cards

Ved å benytte Nets konto, så kan man også bruke Vipps. Husk at dette må dere selv sette opp i deres konto hos Nets.