Hvordan bruker jeg Pindena Checkin?

Å bruke Pindena Checkin appen er enkelt.

1. Aktiver QR-kode for aktiviteten, slik at det automatisk sendes med påmeldingsbekreftelsen. NB husk å inkluder dette for ekstradeltager også!
  2. Informer deltagerne om QR-kodens hensikt slik at de husker å medbringe den ved oppmøte.
  3. Last ned Pindena Checkin på din mobil eller nettbrett. Skriv inn din Pindena nettside, og logg inn med ditt vanlige Pindena brukernavn og passord.
  4. Velg aktiviteten som skal sjekkes inn, og scann deltagerne når de kommer. De blir automatisk satt som "Møtt opp".

Deltageren kan vise frem QR-koden på mobil, nettbrett, eller ha printet ut arket. Ved mobilvisning, pass på at de har høy nok lysstyrke på mobilen.

Som arrangør så kan dere være flere som har lastet ned appen, og innlogget med samme brukernavn og passord.
Merk: pass på så ingen som gjør dette spør etter nytt passord, da blir det vanskelig for alle å følge med.
Har dere Enterprise lisens, og ønsker at dørvakter osv skal laste ned appen, så er dette helt trygt ved at dere kan opprette en ny avdeling for den spesifikke aktiviteten og de som skal ha tilgang.