Hvorfor får jeg ikke logget inn i Pindena Innsjekk appen?

Hvis du har problemer med å logge deg inn i appen, kan det være grunnet følgende:

• Hvis du har ø, æ, å i passordet. For å løse dette, vennligst velg et passord uten disse bokstavene i Pindena Påmeldingssystem, lagre, og prøv igjen.
  • Du kan ha en eldre versjon installert. Prøv å steng appen helt, for så å logge inn på nytt. Du kan også prøve å restarte mobilen, eller slette appen og installere på nytt.
  • Er det korrekt domenenavn? Domenenavnet er samme som URL når du logger inn på deres installasjon, f.eks firma.pameldingssystem.no