Hvordan importere deltagere?

MERK: i nyeste versjon er det "Importer" og ikke "Ny".

For den aktuelle aktiviteten (eller spørreundersøkelse), kan du importere deltagere ved å laste opp en Excel fil.

Aktiviteten > Deltagere > Importer

1. Sørg for at filen passer listen som vises i importformatet. 1 raden må bestå av navnene på kolonnene. Sørg for at kolonnenavnene er likt som de vises på Deltager > Import.
  2. De viktigste kolonnene er vanligvis fornavn, etternavn, epost og mobil. Andre felt er vanligvis ikke nødvendig.
  3. Etter å ha opprettet Excel filen, trykk på "Velg fil", og finn fram den aktuelle filen.
  4. Vi anbefaler å la statusvalg stå som "Ny (ikke overskriv eksisterende). Dette kan være hvis det er to med likt navn, slik at man ikke mister den ene deltageren.
  5. Anbefaler også å la det være huket av for at "E-postadresse eller telefonnummer er påkrevd". Dette er så man kan sende ut personlig invitasjon til deltagerne som blir importert.
  6. Trykk Last opp, så skal deltagerne i Excel filen importeres og være klare til å bli invitert om ønskelig.

Om du her får feil, så kan det være:

- Filen er for stor (kopier ut alle kolonnene med navn, og legg det inn i en helt ny Excel fil), og prøv på nytt. Selv om det kan se ut som en liten fil, så har Excel noen ganger feil slik at det blir lagret som en veldig stor fil.
- Det står feil i kolonnenavn (det må stå helt likt som det gjør på Deltager > Import siden). Det kan være så lite som et mellomrom, stor/liten bokstav, bindestrek osv i kolonnenavnene.

Opplever du fortsatt feil så er du nødt til å sende oss din importfil. Vi kan ikke hjelpe uten å få tilsendt filen, eller screenshots eller noe mer informasjon.