Hvordan importere deltagere?

For den aktuelle aktiviteten (eller spørreundersøkelse), kan du importere deltagere ved å laste opp en Excel fil.

Aktiviteten > Deltagere > Importer

1. Sørg for at filen passer listen som vises i importformatet. 1 raden må bestå av navnene på kolonnene. Sørg for at kolonnenavnene er likt som de vises på Deltager > Import.
  2. De viktigste kolonnene er vanligvis fornavn, etternavn, epost og mobil. Andre felt er vanligvis ikke nødvendig.
  3. Etter å ha opprettet Excel filen, trykk på "Velg fil", og finn fram den aktuelle filen.
  4. Vi anbefaler å la statusvalg stå som "Ny (ikke overskriv eksisterende). Dette kan være hvis det er to med likt navn, slik at man ikke mister den ene deltageren.
  5. Anbefaler også å la det være huket av for at "E-postadresse eller telefonnummer er påkrevd". Dette er så man kan sende ut personlig invitasjon til deltagerne som blir importert.
  6. Trykk Last opp, så skal deltagerne i Excel filen importeres og være klare til å bli invitert om ønskelig.

Om du her får feil, så kan det være:

- filen er for stor (kopier ut alle kolonnene med navn, og legg det inn i en helt ny Excel fil), og prøv på nytt.
- Det står feil i kolonnenavn (det må stå helt likt som det gjør på Deltager > Import siden)

Opplever du fortsatt feil så er du nødt til å sende oss din importfil. Vi kan ikke hjelpe uten å få tilsendt filen, eller screenshots eller noe mer informasjon.