Versjon 8.6

Versjonslogg for versjonene 8.6.0 og 8.6.1.

Versjon 8.6.0

16.09.2024

Endringer:

• Skrev om deltagerrapporten så den skal gå raskere.
  • Forbedret import av deltagere så det skal gå raskere.

Fikset en feil som gjorde at ...

• deltager kunne melde seg på og betale selv om de var på venteliste.
  • deltagere med status Bekreftet ble endret til Påmeldt når systemet lagde utsatt ordre.
  • navn på måneder alltid var på engelsk i periodemeny i deltagerrapporten.
  • man ikke fant deltagere med mellomnavn hvis man søkte på hele navnet i deltagerrapporten.
  • datoen i deltagerrapporten viste tidspunkt for første endring i steden for siste/nyeste.
  • sortering på datoer i deltagerrapporten ikke ble korrekt.
  • deltagerrapporten ikke gikk tilbake til side 1 i lista når du endret søket.
  • påmeldingsansvarlig så ut som en påmeldt deltager i deltagerrapporten.
  • filter på Antall produkt-felt viste et tilfeldig produktnavn i steden for bare antallet som deltageren har valgt.
  • ansattlista i en avdeling viste brukere som var flyttet til en annen avdeling.
  • html-koder kunne bli synlige i kvitteringsteksten når deltageren meldte seg på.

Versjon 8.6.1

24.09.2024

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• man fikk 500-feil i betalingsrapporten med hotellbooking-produkter.
  • man kunne få 500-feil pga minnebruk i nedtrekksmenyen for deltagerperioder i deltagerrapporten.
  • deltagerrapporten ikke brukte de valgte fra- og til-datoene når man oppdaterte siden.