Versjon 6.0

Release notes for versjon 6.0.0.

Versjon 6.0.0

22.10.2021

Endringer:

• Endret advarselstekst før deltager skal betale.
  • Bare systemadministratorer kan endre Forsiden.
  • Forkortet visning av webinar-lenker i Informasjonsboks og flere steder i admin.

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• det ikke var mulig å gjøre klar meldinger for Send senere uten at det var registrert deltagere i aktiviteten.
  • tekster knyttet til filopplasting ble feil på engelsk.
  • eksport av økonomirapporter krasjet.
  • man ikke fikk valgt tilgangsnivå på nye brukere.
  • import av deltagere krasjet hvis det var ekstra kolonner i Excel-arket.
  • man ikke kunne laste opp filer hvis man var invitert til en aktivitet.
  • eksport av deltagere krasjet hvis man hadde produktfelt i skjemaet.
  • serveren ble overbelastet hvis man hadde mange produkter med varemengde i samme felt.