Versjon 6.5

Versjonslogg for versjonene 6.5.0, 6.5.1, 6.5.2, 6.5.3 og 6.5.4.

Versjon 6.5.0

19.08.2022

Nye funksjoner:

• Integrasjon med Visma Web Services for Visma Enterprise.

Endringer:

• La til mulighet for validering av konfigurerbare ordreeksport-felt.
  • La til mulighet for hjelpetekst til konfigurerbare ordreeksport-felt.
  • Forbedret enda noen flere nynorsk-oversettelser.

Versjon 6.5.1

29.08.2022

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• innsjekkingssiden på web ikke klarte å sjekke inn deltagere.

Versjon 6.5.2

12.09.2022

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• import kunne overskrive en eksisterende deltager hvis det ikke var e-postadresse eller mobilnummer i importfila.

Versjon 6.5.3

05.10.2022

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• løpenummer i Visma ordreintegrasjon ikke alltid var unikt.

Versjon 6.5.4

12.10.2022

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• vi kunne sende ugyldige data til Visma ordreintegrasjon.
  • fakturagrunnlag til eget org. nummer ikke ble markert som internfaktura i Visma.