Versjon 8.7

Versjonslogg for versjon 8.7.0

Versjon 8.7.0

17.10.2024

Endringer:

• Universell utforming (UU): Forbedret kontrast til WCAG 2.1 nivå AA på de fleste elementene som ikke var gode nok.
  • E-post- og kursbevismaler inneholder bare design, og trenger ikke lenger å passe med språket som er valgt i aktiviteten.

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• systemet ikke kunne gi rolle til nye SSO-brukere når det bare var to roller å velge mellom.
  • påmeldingsbekreftelse til ekstradeltager kræsjet hvis produktoppsummering var skrudd på.
  • e-post med bekreftelseskode til Min side ikke brukte e-postmal med kundens design.
  • overskriftene på søkefeltene i aktivitetslista ikke var synlige med Blackandred-temaet.
  • teksten i Nullstill søk-knappen ikke var synlig i Mobile-temaet.
  • man bare kunne velge e-postmaler for aktiviteter i spørreundersøkelse.
  • e-post med kursbevis ble oversatt til admin-brukerens språk, ikke aktivitetens.
  • man kunne velge kursbevismal på et annet språk selv om teksten i kursbeviset ikke kan endres på den måten.
  • man fikk norsk bunntekst i e-post med kursbevis selv om resten av teksten var på riktig språk.
  • forhåndsvalgt e-post- og kursbevismal ikke fulgte språket på aktiviteten i Send > E-post.