Versjon 7.2

Versjonslogg for versjonene 7.2.0 og 7.2.1.

Versjon 7.2.0

27.10.2023

Endringer:

• Navnet til den som fylte ut skjemaet vises øverst i høyre hjørne av pdf-vedlegg (faktura/ordre/kvittering).
  • Navnet på Påmeldingsansvarlig (tidligere Registrar) er fjernet fra listen med deltagere i pdf-vedlegg.
  • Endret betegnelse fra Systemadministrator til Systemeier.
  • Nye sjekker for å hindre at Fra- og Til-datoer legges inn i feil rekkefølge.
  • Endret starttidspunkt på ordrerapporten for å unngå at det tar lang tid å åpne den mot slutten av året.
  • Mulighet for å skru av søkefeltet i aktivitetslistene i frontend.
  • Forbedret mange tekster i systemet.

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• aktiviteter ble publisert for tidlig eller for sent ved kopiering fra en eksisterende aktivitet.
  • nedtrekksmenyene i Egendefinerte felt ble delvis skjult.
  • brukerne kunne velge språk på nye aktiviteter med Basic-lisens.

Versjon 7.2.1

07.11.2023

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• superadmin bare fikk se sms-utsendelser fra sin egen avdeling i SMS-rapporten.