Versjon 7.0

Versjonslogg for versjonene 7.0.0, 7.0.1 og 7.0.2.

Versjon 7.0.0

26.05.2023

Endringer:

• Bedre universell utforming for deltagere.
  • Glemt passord som tostegsprosess
  • Nytt design på administratorsidene.
  • Forbedret de fleste hjelpetekstene og gjorde dem mer tilgjengelig for brukerne.
  • Tydeligere hjelpetekst til ekstern eksport av deltagerlister.
  • Forbedret mange ledetekster.
  • Endret betegnelse fra Registrar til Påmelder.
  • Endret fra “påkravd” til “obligatorisk” på nynorsk.
  • Endret overskrift til Kvittering (og filnavn til receipt…) i pdf til deltager når de har betalt med Vipps eller kort.
  • Viser organisasjonsnummer i ordre/faktura/kvittering hvis det er en del av skjemaet.
  • Viser både start- og sluttdato på aktiviteten i ordre/faktura/kvittering.
  • Viser valuta på alle beløp i ordre/faktura/kvittering.
  • La til flere funksjoner i wysiwyg-feltene.
  • Mulighet for å velge blant skrifttyper og -størrelser i wysiwyg-felt.
  • Mulighet for å fjerne Word-formatering fra hjelpetekstfeltene i skjemabyggeren.
  • Aktivitetens tittel vises i Kommunikasjon i deltagerlista.
  • Systemet velger din bruker som Ansvarlig på en aktivitet du lager fra mal.
  • Endret rekkefølge på faner i backend så det blir likt som i frontend.
  • Endret så nedtrekksmenyen Velg landingsside bruker din arkfanetittel hvis du har endret den.

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• bilder under Deling og Program kunne endres i flere aktiviteter samtidig etter kopiering av aktivitet.
  • hjelpetekster kunne kopieres fra et felt til et annet når du flyttet på (andre) felt i skjemabyggeren.
  • undergrupper ikke ble listet ut sammen med aktivitetene i aktivitetslista på en gruppe.
  • bunntekst i ordre/faktura/kvittering ikke lå nederst på arket.
  • det bare ble vist ID for valgt hotell på deltagersiden for en ekstradeltager.
  • produktsiden gikk i stykker hvis du brukte anførselstegn i Navn eller Alias.

Versjon 7.0.1

22.06.2023

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• sms-avsendernavn ikke ble vist når man sendte sms til en deltager.
  • administrator-link på forsiden ikke ble vist uten firmalogo.
  • administratorer i en avdeling ikke lenger kunne se sin egen gruppe hvis den ble plassert i en global gruppe.
  • nedtrekksmenyen for å velge antall pr side manglet i deltagerlista i aktivitetene.
  • programlinjer ikke ble lagret i riktig rekkefølge når man sorterte dem.
  • innrykk for under-under-grupper ble for korte i gruppelista.

Versjon 7.0.2

16.08.2023

Bugfiks:

Fikset en feil som gjorde at ...

• arrangør ikke kunne laste ned deltagernes filer.
  • noen spesialtegn ble endret til synlige htmlentities, f.eks anførselstegn til ".
  • SMS-rapporten brukte for lang tid.
  • produktvelgeren i skjemabyggeren tok for mye plass.