Dere har blitt oppgradert til versjon 5

Som kunde av Pindena Påmeldingssystem har du nå blitt oppgradert til versjon 5.

Dette er en stor versjon, med et enormt løft for deltagervisning. Vennligst les følgene punkter nøye:

1. Det har generelt blitt et oppløft i utseende og design, samt responsiviteten
  2. Det er en spamsjekk på hvert skjema som heter "reCAPTCHA". Les mer her.
    Dette er slik at deltagere blir testet om de er spammere og roboter. Det minimerer sjansen for å bli utsatt for spampåmeldinger.
  3. Om dere hadde design og tilpasninger, er dette nå endret slik at det passer til den nye standardvisningen.
    Dette kan bety at det ikke ser 100 % likt ut som før, siden det må passe til de nye funksjonene.
  4. Man trenger ikke et hovedprodukt for å ha ekstraprodukter.
    Dere kan nå legge til ekstraprodukter, og ta betalt for de, uten å behøve å legge til et hovedprodukt.
  5. Alle installasjoner har alle aktiviteter listet opp på forsiden.
    Om dere ønsker å skjule dette, kan dere på Forsiden i venstre menyen, huke av på "Vis aktivitetsliste", så vil det være skjult.
    Man kan også velge å skjule spesifikke grupper eller aktiviteter, ved å huke av på "Vis i aktivitetsliste".
  6. Fjernet sperre på utsendelse av SMS og e-post.
    Det er nå mulig å sende e-post og SMS mellom kl 23.00 og 08.00. Dette var før en sperre, men dere kan nå ha kommunikasjon med deres deltagere til alle døgnets tider.
  7. Linken til aktiviteten blir i e-poster nå vist i toppen og i bunnen.
  8. Påmeldingsfrist vises nå på skjema. Les mer her.
  9. Ny funksjon: Avhengigheter.
    Har dere blitt oppgradert til 5.1.0, så er Avhengigheter nytt. (Premium)   Les mer her.
  10. Det kan være nyttig å lese "Velkommen som ny kunde" punktene, angående viktige funksjoner i systemet.
  11. Om du ikke ser alle felter i skjema i "backend", så må du utføre en caching.
    Det skjer når nettleseren holder igjen på tidligere informasjon.  Les her for hvordan du løser dette.
  12. Om dere ønsker kurs, kontakt oss for kurs hos dere, eller bli med på kurs i Oslo i februar.