GDPR

Fra mai 2018 kom det nye regler for GDPR (General Data Protection Regulation).
Pindena Påmeldingssystem har flere funksjoner for å hjelpe våre kunder på veien med å innfri kravene:

• Vi har et påkrevd felt i skjema som omhandler at man må samtykke. Ved bruk av dette feltet, kan man også knytte opp link til deres egen Personvernerklæring.
  • Mulighet for automatisk sletting av sensitive data. Det kan defineres for hvert enkelt ekstrafelt i en aktivitet om feltet inneholder sensitive data.
  • Mulighet for automatisk sletting av deltagere.
  • Vi har SMS verifisering på deltagerinformasjonsnivå.

I tillegg:

• Databehandleravtale. Vi benytter Datatilsynet sin mal, og det er bare å si ifra om dere vil at begge parter skal skrive under.
    Dersom dere har en egen avtale dere helst vil benytte, så kan vi vurdere å signere på denne i stedet.
  • Alt blir lagret i deres egen installasjon, på servere som står i Norge, nærmere bestemt Oslo og Bergen.
  • Vi utgir ingen informasjon til tredjepart.