GDPR

Fra mai 2018 kom det nye regler for GDPR (General Data Protection Regulation).
Pindena Påmeldingssystem har flere funksjoner for å hjelpe våre kunder på veien med å innfri kravene:

• Vi har et påkrevd felt i skjema som omhandler at man må samtykke. Ved bruk av dette feltet, kan man også knytte opp link til deres egen Personvernerklæring.
  • Mulighet for automatisk sletting av sensitive data. Det kan defineres for hvert enkelt ekstrafelt i en aktivitet om feltet inneholder sensitive data.
  • Mulighet for automatisk sletting av deltagere.
  • Vi har SMS verifisering på deltagerinformasjonsnivå.

I tillegg:

• Databehandleravtale, ligger ute på vår nettside.
  • Vi benytter følgende servere:  AWS i Stockholm, og Deploi i Oslo
  • Vi utgir ingen informasjon til tredjepart.