Systemadministratorer

I menyen øverst til høyre i installasjonen er det en knapp som heter Systemadministratorer:

Dersom det er definert en Systemadministrator for deres installasjon, så vises kontaktinformasjon til denne brukeren ved å klikke på "Systemadministrator".

år en ny installasjon opprettes, så er det bruker med ID 1, altså den første brukeren, som blir Systemadministrator. Kontakt oss om dere behøver å endre eller legge til flere.
Det bør ikke være for mange, og det bør være regler innad hos dere, om hvem som skal kunne endre på hva, så de ikke ødelegger for hverandre.

Dette er brukere som har tilgang til å legge inn Firmalogo, og bestemme link og tekst for personvern. Det er også disse som kan legge inn og oppdatere informasjon som skal på faktura (adresse, bankkonto, IBAN, SWIFT, leveringsbetingelser, betalingsbetingelser m.m.)