Systemadministratorer

I menyen øverst til høyre i installasjonen er det en knapp som heter Systemadministratorer:

Dersom det er definert en Systemadministrator for deres installasjon, så vises kontaktinformasjon til denne brukeren ved å klikke på "Systemadministrator".

Det må alltid være minst en systemadministrator, slik at vi har noen å kontakte hos dere. Systemadministratoren har tilgang for å sette opp GDPR og slette innstillinger, legge inn link for personvernerklæring,  legge inn og oppdatere informasjon som skal på faktura (adresse, bankkonto, IBAN, SWIFT, leveringsbetingelser, betalingsbetingelser m.m.)