Versjon 5.4

Release notes for versjonene 5.4.0 og 5.4.4.

Versjon 5.4.0

Lansert 31.10.2018

Endringer:

• Kan velge å vise "Foretaksregisteret" på fakturaene.
  • Kan skrive Betalingsvilkår som vises i fakturaene.
  • Standard invitasjonstekst på SMS velges fra valgt språk ved opprettelse.
  • Kan endre invitasjonstekst på SMS.
  • Endret til norsk datoformat i fakturaene.
  • Kan vise antall ledige plasser i påmeldingsskjemaet.
  • Fjernet forfallsdato fra betalte fakturaer (kvittering ved kortbetaling).
  • Melding til deltagere før utfylling når aktiviteten er fulltegnet, men har venteliste.
  • Oppgraderte til nyeste versjon av WYSIWYG-editoren.
  • Kan nå også legge til firmalogo med Pro-lisens.
  • Endret "Er ikke dette deg? Klikk her" til en mer synlig knapp.
  • La til placeholder med standardtekstene i Meld på-knappene i admin.
  • Ordrenummer i Netaxept legges også i TransactionReconRef for bedre avstemming.

Bugfiks:

• Kan ikke velge språk og mal samtidig ved opprettelse av nye aktiviteter.
  • Språkvask, endret fra tekstmelding til SMS (og fra SMS til text message på engelsk).
  • Fjernet unødvendige felt fra spørreundersøkelse i admin.
  • Fjernet Velg avdeling på spørreundersøkelse for Premium lisens.
  • Spørreundersøkelse kan bare høre til aktiviteter i samme avdeling.
  • Justerte på noen overskrifter i Oppsett > SMS-oppsett.
  • Justerte på firmainfo-radene nederst på fakturaene.
  • Fikset feil med venteliste når det er færre ledige plasser enn du ønsker å melde på.
  • Fikset feil med valgt avdeling når man oppretter aktivitet fra en gruppe.
  • Kan legge inn lenke på bilder i WYSIWYG-editoren.
  • Fikset en feil som gjorde at du kunne få beskjed om at det var fulltegnet selv om det ikke var begrensning i antall deltagere.
  • Fikset en feil som gjorde at man kunne se spørsmålene fra en slettet spørreundersøkelse.
  • Fikset feil som viste debug-utskrifter i høyremenyen.
  • Fikset så det ikke ser ut som ekstradeltagere har svart Nei på Samtykke.
  • Fikset så fulltegnet oppdateres riktig ved endringer i admin.
  • Fikset så systemet bruker riktig betalingstidspunkt i Betalingsrapport.
  • Fikset så systemet ikke sender kopi av invitasjoner og eposter til "Mottager av kopi", bare bekreftelser.
  • Fjernet organisasjonsnummer som mulig felttype på ekstrafelt.
  • Fikset en feil i Glemt passord som muliggjorde Cross-Site Scripting.

Versjon 5.4.4

10.12.2018

Nye funksjoner:

• Ny kalendervisning for aktiviteter, tilgjengelig både på forsiden og i grupper. Les mer her.
  • Mulighet for kundedefinerte felt på aktiviteter. Les mer her.

Endringer:

• Ny kolonne for "Møtt opp" i deltagerrapporten.

Bugfiks:

• Fikset feil med "Vis aktivitet etter sluttidspunkt" i gruppelister.
  • Endret så brødsmuler ikke blir skrudd automatisk på i Basic-installasjoner.
  • Fikset så systemet ikke viser slettede brukere i oversikt over systemadministratorer.
  • Fikset krasj ved sletting av programlinjer i backend.