Verdier, standardverdier, hjelpetekst

På et felt så kan dere trykke på det store + tegnet, og ha mulighet for å legge til:

• Verdier: Dette er nødvendig på felt som avkrysningsboks og radioknapper. Da legger man inn svaralternativene deltagerne skal kunne velge mellom. De ulike verdiene skilles med komma, f.eks.: Ski,Staver,Støvler.
  • Standardverdier: Om man ønsker at ett av svarene i avkrysningsboks skal stå som automatisk utfylt, kan man skrive den verdien inn her. Benytter man radioknapper, og ikke definerer noen standardverdi, så vil systemet automatisk velge den første verdien.
  • Hjelpetekst: Muligheten for å legge til en forklaring av feltet. F.eks måten deltagerne skal fylle det ut på. Max 255 tegn. Kun tekst, ingen link eller vedlegg.

• Les mer angående Ikke-redigerbart
  • Kopier data til ekstradeltagere: Hukes av dersom man ønsker at det som fylles ut av den første deltageren (hoveddeltager eller registrar) automatisk skal bli kopiert over i tilsvarende felt for ekstradeltegere. Dette er for eksempel kjekt dersom man vet at de som kommer til å melde seg på sammen vil være fra samme selskap / avdeling.