Produktfelt

Ved å bruke produktfelt kan det legges inn produkter i påmeldingsskjema.
Legg til et eller flere produktfelt ved å scrolle helt nederst i skjema. Klikk på Legg til et produktfelt.

Når du har lagt til produktfelter, kan du begynne å fylle ut feltet.

• Velg først en av firefelttype:
    • Antall
    • Avkrysningsboks
    • Radioknapp
    • Nedtrekksmeny

Produkt med felttype antall

Denne felttypen kan benyttes når du vil gi deltageren mulighet til å velge flere av samme produkt.
Det kan f.eks benyttes til billetter, antall plasser eller produkter du selger.

• Det kan kun velges et produkt i feltet
  • Legg til verdiene som deltageren skal få mulighet til å velge
  • Antall produkter som velges vil trekkes fra på tilgjengelighet (varetelling)

Produkt med felttype radioknapp, avkrysningsboks eller nedtrekksmeny

Disse felttypene benyttes dersom du vil vise deltageren flere produkter i samme kategori som de kan velge mellom

• Det kan legges til flere produkter i feltet
  • Med felttype radioknapp eller nedtrekksmeny, kan deltageren velge ett av produktene
  • Med felttype avkrysningsboks kan deltageren velge flere produkter
Produktfelt med felttype radioknapp:

Andre valg i produktfeltet

• Standardverdi: Velg hvilke av produktene som skal være huket på i påmeldingsskjema
  • Avhengigheter: Velg om feltet skal vises avhengig av tidligere valg deltageren har gjort i skjema
  • Kopier data til ekstradeltagere: Velg om produktvalgene skal gjelde for ekstradeltagere også